הדרך הקלה להכנת גלידה ביתית

להצעת מחיר:
כשר - חלבי / פרווה

לרבים מכם הקיץ הנוכחי לא היה פשוט בלשון המעטה, גם בגלל גל החום הכבד שפקד אותנו וגם בגלל חופשת הילדים המסרבת להסתיים ומאיימת להגיע שוב בזמן החגים.

חשבנו מה יכול להוות פתרון לשתי הבעיות יחד והגענו למסקנה שהדרך הטובה ביותר להתקרר ולהפיג את שעמום הילדים מבלי לצאת מהבית, היא הכנת גלידה עם הילדים, בבית!

זה הזמן להוציא את כל הפירות השוכבים במקרר, שהילדים מסרבים לאכול או לטעום ולהפוך אותם לגלידה טעימה.

תוכלו להחליט כיצד לשלב את הפירות עם תוספות נוספות וליצור שילובים וטעמים חדשים בהליך ההכנה הקליל, כך גם תוכלו לשלוט בסוגי המרכיבים המוכנסים לגלידה וזה בניגוד לגלידה שתקנו בגלידרייה או בסופר הקרוב לביתכם. בכדי להקל עליכם, ריכזנו 3 הצעות טעימות להכנת גלידה בבית עם הילדים:

סורבה בננה, פקאן סיני ומייפל

עוד מילדות שמענו על יתרונותיה של הבננה המלאה באנרגיה וערכים תזונתיים, ומה טוב יותר מלקבל את כל אלו בדמות גלידה טעימה וקרה?

כל שנותר לכם זה לבחור את התוספות שאתם אוהבים ולהכניס הכול למעבד המזון.

אנו ממליצים על שילוב מדהים של טעמי הבננה (כדאי שתהיה קרה), עם פקאן סיני ומייפל. לאחר עיבוד של החומרים במשך שתי דקות במעבד המזון, למרקם רך וחלק, תתקבל גלידה עשירה בטעמים.

מומלץ לאכול את הגלידה מיד עם הכנתה שכן מרקמה נהרס בהקפאה חוזרת. אבל בינינו, לא בטוח שיישאר לכם מה להקפיא…

קסטה שוקו-וניל

מי לא עמד בפני השאלה הדרמטית מכולן שטובי המדענים לא הצליחו לפצחה- מאיפה כדאי להתחיל לאכול את הקסטה, מהשוקו או הווניל? היום כבר לא צריך להתלבט.

דרך נעימה להעביר את ימי הקיץ החמים עם הילדים היא הכנת קסטות ביתיות. כל שנדרש זה להכין את תערובת הווניל, תערובת השוקולד ולמלא את הביסקוויטים כרצונכם.

בכדי לשתף את הילדים בהליך ההכנה, תנו להם להמיס את השוקולד, להקציף את תערובות הווניל והשוקולד ולבחור כיצד הקסטה שלהם תיראה- שוקו-שוקו, וניל- וניל או קסטה הנאמנה למקור, שוקו-וניל.

את הביסקוויטים הממולאים בטוב, מכניסים להתייצבות במקפיא למספר שעות, כך שמיד לאחר שנת הצהריים יחכה לכם קינוח מרענן.

גלידת מסקרפונה עם פירות יער

הכנת גלידת מסקרפונה נשמע כמו פרויקט גדול ומרתיע, אך לא כך הדבר.

כל שצריך זה חבילת פירות יער טריים או קפואים, מיכל שמנת מתוקה וגבינת מסקרפונה, זמן הרי יש לכם בשפע…

את פירות היער יש לבשל עם מיץ לימון וסוכר למספר דקות עד שמופרש מיץ מבעבע, לאחר מכן יש להקציף את גבינת המסקרפונה עם השמנת המתוקה ועם סוכר ולבסוף, לאחר שהתקבלה קצפת עמידה, יש לערבבה עם מיץ פירות היער שהתקבל בהליך הבישול.

לאחר הערבוב תקבלו גלידה בגון לבן-ורוד ובטעם חמוץ- מתוק. בכדי לקבל מרקם גלידתי יש להקפיא את התערובת למשך כשעה ולאכול.

מסתבר שהשד לא כל כך נורא, ולא רק שתוכלו להשתמש במרכיבים הנמצאים בביתכם ולהעסיק את הילדים, גם הכנתם קינוח טעים ומהיר לימי הקיץ החמים או לחגים הקרבים. בהצלחה!

 

מתכננים אירוע? – תנו לנו לדאוג לקינוחים!

לקבלת הצעת מחיר, התקשרו או מלאו את הטופס ליצירת קשר.

 

בין לקוחותינו

מתכננים אירוע?

תנו לנו לדאוג לכם!

צרו קשר לקבלת הצעת מחיר מהירה