הדוכנים שלנו:
עגלת גלידה איטלקית
את העגלה אנחנו שולחים עם 8 סוגי טעמים שבחר הלקוח (עד שבועיים לפני האירוע) מתוך מגוון של 200 סוגים, כאשר בתצוגה בעגלת הגלידה יש מקום ל6 טעמים ועוד 2 טעמים אשר מתחלפים במהלך האירוע. העגלה מגיעה עם מפעיל מקצועי שמתפעל את העגלה למשך כל האירוע.
מעבר לכך ישנה אפשרות לבחור 2 סוגי תוספות: סוכריות צבעוניות, סוכריות שוקולד, בוטנים, פקאן, קוקוס ועוד.
כמו כן ניתן לבחור 2 סוגי סירופים: שוקולד, תות, פירות יער, מייפל, סילאן, דבש ועוד. אפשרות לחלבי/פרווה/טבעוני.
קוקילידה – שילוב בין 2 עוגיות שוקולד רכות ושוקולדיות בטירוף במילוי גלידת במגוון טעמים. 6 טעמים לבחירה של גלידה איכותית ותוספות במגוון רחב.
דוכני גלידה אמריקאית
- אמריקאית – אפשרות לבחירה מתוך מגוון טעמים כגון: שוקו, וניל, תות, מלון ועוד. הדוכן מגיע עם עובד מקצועי שמתפעל אותו למשך כל האירוע. מעבר לכך ישנה אפשרות לבחור 2 סוגי תוספות: סוכריות צבעוניות, סוכריות שוקולד, בוטנים, פקאן, קוקוס ועוד. כמו כן ניתן לבחור 2 סוגי סירופים: שוקולד, תות, פירות יער, מייפל, סילאן, דבש ועוד. אפשרות לחלבי/פרווה/טבעוני.
- סאנדיי – סאנדיי זה בעצם אמריקאית עם הרבה תוספות (כמו היוגורט) הפירות לסאנדיי: אננס, קיווי, תות, פירות יער, תמר, תפוחים, מלון, רימון, אבטיח, מנגו, ענבים, פסיפלורה, בננה ועוד מפירות העונה…תוספות לסאנדיי: עוגיות oreo, גומי, מרשמלו, חמוציות, גרנולה, פקאן, אגוזים מסוכרים, חלווה, גליליות, כריות, קוקוס ועוד… תוספות חלביות: קליק, מקופלת לבנה וחומה ועוד…
ווספה גלידה
לאירועים מיוחדים כדאי לקחת דוכן מיוחד. הווספה שלנו היא בהחלט משהו מיוחד.
בדומה לעגלת הגלידה הרגילה. את הווספה אנחנו שולחים עם 8 סוגי טעמים שבחר הלקוח (עד שבועיים לפני האירוע) מתוך מגוון של 200 סוגים, כאשר בתצוגה בווספת הגלידה יש מקום ל 6 טעמים ועוד 2 טעמים אשר מתחלפים במהלך האירוע.
הווספה מגיעה עם עובד מקצועי שמתפעל אותה למשך כל האירוע. מעבר לכך
ישנה אפשרות לבחור 2 סוגי תוספות: סוכריות צבעוניות, סוכריות שוקולד, בוטנים, פקאן, קוקוס ועוד.
כמו כן ניתן לבחור 2 סוגי סירופים: שוקולד, תות, פירות יער, מייפל, סילאן, דבש ועוד. אפשרות לחלבי/פרווה/טבעוני.
גלידה תאילנדית
גלידה תיאלנדית משובחת המיוצרת על ידי חברת dream berry ביום האירוע. הגלידה הנוזלית נכתשת על משטח קפוא ומעורבבת בתוספות לפי בחירת הלקוח. הגלידה ניתנת בשלושה בסיסים לבחירה: סורבה, שמנת, שמנת-שוקולד . לצד הגלידה נהנה המזמין ממגוון רחב של תוספות וסירופים לבחירה.
גלידה מולקולרית
חברת DEAM BERRY מביאה את עולם הגלידות לשלב הבא בטעם ובעיצוב . גלידה שחברתינו מכינה במקום לעיני הלקוח מוקפאת בחנקן נוזלי במינוס 196 מעלות ונוצרים פתיתי גלידה טעימים מרהיבים ובעיקר מיוחדים מאוד. הגלידה מוגשת במבחר טעמים לבחירת הלקוח.
בתוספת תשלום ניתן להזמין תוספות לבחירה: גומי, מרמשלו, גליליות, כריות, קוקוס קלוי, חמוציות, שוקולד חם , גרנולה, אגוזים מסוכרים ושערות חלווה ועוד.
בתוספת תשלום ניתן להכין גלידה בשילוב עם אלכוהול לבחירת הלקוח.
קרואסון גלידה
קרואסון חמאה גדול ממולא בגלידה אמריקאית
אפשרויות טופינג לבחירה: אוריאו, שוקולד, לוטוס, קרם פיסטוק, קוקוס קלוי, שברי בוטנים מסוכרים, סוכריות צבעוניות בתפזורת וסירופים בטעמים שונים.
קראוון גלידה
גלידה אמריקאית בליווי סוכריות צבעוניות/ שוקולד בקראוון גלידה מפואר.
בתוספת תשלום ניתן להזמין תוספות: גומי, מרמשלו, גליליות, כריות, קוקוס קלוי, חמוציות, שוקולד חם , גרנולה, אגוזים מסוכרים ושערות חלווה.
תמונות מהשטח
גלידה יפנית היא ממש לא כמו בארץ.
ביפן נהוג להכין גלידת תה ירוק,
גלידת שעועית אדומה ואפילו גלידת אורז!
דוכן גלידה לאירועים
Dream Berry מציעה מגוון רחב של גלידות מרעננות, בעלות מרקם קטיפתי, אשר מיוצרות מידי יום, ללא צבעי מאכל או חומרים משמרים תוך שימוש בחומרים המשובחים והאיכותיים ביותר.
אנו מתמחים בהכנת גלידה איטלקית וגלידה אמריקאית הנעשות ע"י צוות שפים מוכשרים אשר מכינים את הגלידות זמן קצר לפני האירוע ומבטיחים את טעמם הטרי והמיוחד.
Dream Berry מציעה 185 סוגי טעמים מיוחדים, מתוכם גלידות על בסיס יוגורט0% שומן ללא סוכר וכן גלידות ללא סוכר וללא שומן.
אנו מציעים מגוון עגלות גלידה מרשימות אשר כוללות:
- גלידה איטלקית בעלת מרקם קטיפתי
- גלידות סורבה
- גלידה אמריקאית (לחצו למידע נוסף)
- גלידה על בסיס יוגורט
כמו כן, ניתן לשלב מכשירי וופל בלגי, קרפ צרפתי, עגלת קפה ובר מיצים טבעי לכל סוגי האירועים!
מוצרי הגלידה של "Dream Berry" הינם כשרים פרווה / חלבי בהשגחת בד"ץ חתם סופר.
בהזמנת הגלידה בחרו בגיוון של כמה טעמים שונים על מנת שלכל האורחים יהיה מה לאכול – להכניס טעמים מיוחדים יכול להלהיב את האורחים אבל אל תגזימו, הכניסו כמה טעמים פופלארים על מנת שכל האורחים ייהנו.
רגע.. אני רוצה להכין גלידה לבד!
הטיפים שלנו להכנת גלידה ביתית מוצלחת:
- בכדי להגיש גלידה ביתית איכותית, כדאי להכינה כשעה עד שעתיים לפני הגשתה.
- השתמשו בפירות בשלים מאוד או בפירות יער קפואים לקבלת גלידת פירות מתוקה ועשירה בטעמים.
- קררו היטב את כל החומרים והפירות הנדרשים להכנת הגלידה, קירורם יבטיח שהליך העבודה יהיה מהיר וטוב יותר.
- הדליקו את המערבל ותנו לו לעבוד טרם הכנסת התערובת אליו.
- לבעלי מכונה עם מערכת קירור עצמאית, הקפידו להפעילה ולהקפיא את הקערה טרם הכנסת החומרים.
- למרקם רך וטעים של הגלידה, הוסיפו כף אבקת חלב לתערובת.
- לאחר שהגלידה מוכנה, הכניסו אותה לקופסא, אטמו אותה בניילון נצמד ומכסה והניחו במקפיא. כך תבטיחו שמירה על טעמה המקורי של הגלידה ללא חשש מספיגת ריחות או היווצרות קרח הנוצרים במקפיא.
גלידת מסטיק
גלידה אשר מבוססת על אבקת קורנפלור או סחלב ולה מרקם דביק בדומה למסטיק ומכאן שמה.
גלידה איטלקית
גלידה שנעשת בתהליך בישול מבוקר בחימום נמוך ולה מגוון טעמים עשיר ונפוצה בשימוש עם אלכוהול.