גלידה אמריקאית

מי לא זוכר את הפעם הראשונה בה טעמתם גלידה אמריקאית? אי אפשר לשכוח את טעמה המשובח והמרקם האוורירי והקטיפתי המאפיין אותה המגיע בגביע וופל או כוס נייר.

    להצעת מחיר:

    כשר - חלבי / פרווה

    מרקמה המיוחד ביחס לגלידות רגילות, מאפשר את הגשתה במכונות ייעודיות לכך, על ידי שחרור ברז הגלידה באופן קליל היוצר מראה מלבב, נעים ומזמין של הגלידה על גבי הגביע או כוס הנייר. בישראל תערובת הגלידה האמריקאית הטובה ביותר מיוצרת במפעל וותיק הקיים מזה 60 שנה עימם אנו עובדים. ודרך אגב, גם למפעל קוראים "גלידה אמריקאית".

    בין הטעמים המיוצרים במפעל, ניתן למצוא את טעמיה הקלאסיים של הגלידה- שוקו ווניל, אך גם טעמים מפצפצים ונעימים נוספים כדוגמת תות ובננה. בנוסף, כיום ניתן גם למצוא את הגלידה בגרסת דלת שומן ונטולת סוכר, כך שכל שרק נשאר זה לבחור את הסוג האהוב עליכם, ולאכול!

    ב-Dream Berry, תוכלו למצוא מכונות גלידה אמריקאיות להשכרה לכלל האירועים ובשלל הטעמים הקיימים (ניתן גם להוסיף לצד הגלידה תוספות צבעוניות כדוגמת סוכריות ורטבים שונים המעצימים את טעמה).

     פרטיה הטכניים של מכונת הגלידה:

    • המכונה בעלת שני ראשים, ניתן לבחור שני טעמים או לשלב שני טעמים בכל אחד.
    • למכונה מערכת בקרה אלקטרונית ומערכת קירור עצמאית למיכל האחסון.
    • בעלת תכולה כוללת של 30 ליטר.
    • משקלה 170 ק"ג.
    • בעלת חיבור חשמל חד פאזי (סטנדרטי).
    • בעלת יכולת הספק של 50 ליטר גלידה לשעה, כ-390 גביעים לשעה.
    • מידות במ"מ 960X795X550.

    לא רק שוקו-וניל

    • גלידות ללא סוכר, דלות או ללא שומן – גלידה אמריקאית היא בדרך כלל דלת שומן ביחס לגלידות רגילות, אך בנוסף ניתן גם למצוא גרסה שלה ללא שומן כלל וללא סוכר.
    • גלידות פרווה – ניתן לקבל את הגלידות בהכשר פרווה במגוון טעמיה השונים.
    • גלידות יוגורט – גלידה על בסיס יוגורט, במקום שמנת או חלב, בטעמים שונים. גלידה זו נחשבת לבעלת אחוזי שומן נמוכים לעומת גלידה רגילה.
    • גלידות בטעמים שונים – כאמור, מלבד טעמי השוקו-וניל, ניתן למצוא גלידות בטעמי תות, בננה, ועוד.
    • סורבה – גלידה שבבסיסה מיצי ורסק פירות טבעיים יחד עם סירופ סוכר.

    מהיכן הגיעה הגלידה האמריקאית?

    היו אלה דווקא צוות חוקרים מאנגליה שמצאו את דרך המלך וגילו כיצד ניתן להכפיל את נפח האוויר שמכניסים אל הגלידה בעת ייצורה.

    גילוי זה לא רק עזר ליצרני הגלידה לצמצם את עלויות הייצור על ידי הקטנת חומרי הגלם, אלא בדרך זו גם התקבלה גלידה רכה ואוורירית יותר מגלידה רגילה- הגלידה האמריקאית.

    נוכחות רבה של תכולת אוויר, הופכת את הגלידה לקלה וקרמית יותר ולבעלת טעם אגדי. תהליך הייצור החדשני שנמצא ורכותה של הגלידה, אפשרו את הגשתה בעזרת מכונות בניגוד להגשה הידנית של הגלידה הרגילה.

    כמובן שהגלידה האמריקאית עשתה עלייה והגיעה גם לישראל ונחשבת לפופולארית מאוד בקרב כל הקהלים.

    בין לקוחותינו

    מתכננים אירוע?

    תנו לנו לדאוג לכם!

    צרו קשר לקבלת הצעת מחיר מהירה

      Rate this page
      מחפשים דוכני למזון לאירוע שלכם? לחצו עכשיו ליצירת קשר מהיר