מנות הדוכן
תפו"א אפוי אשר נאפה במקום האירוע לעיני האורחים בתנורים מיוחדים, תפו"א אש מדורה ומוגש בכלי ייעודי לאכילה נוחה.
התפו"א מגיע עם תוספות מגוונות לבחירה:תירס, זיתים ירוקים, זיתים שחורים, פטריות, בצל ירוק, גבינה צהובה, חמאה, גבינה בולגרית, שמנת מוקרמת ועוד…
בתוספת תשלום : טונה, ביצים.
שאלות נפוצות
האם תפוחי האדמה נאפים במקום?
כן, כל המנות בדוכן תפוחי האדמה האפויים נאפים במקום, כדי לשמור על איכות גבוהה של טעם תפוחי האדמה, ועל הטמפרטורות הרצויות מן המנה.
האם ניתן להתאים את הדוכן לארוחה בשרית, חלבית, צמחונית או טבעונית?
בהחלט, תפוח האדמה עצמו מהווה מאכל פרווה טבעוני.
באופן זה, ניתן לצמצם את מבחר התוספות שיציע הדוכן כך שיתאים עם הקריטריונים של הארוחה.
לדוגמא, עבור ארוחה בשרית ניתן שלא להגיש את התוספות החלביות, ועבור ארוחה טבעונית, ניתן שלא להגיש שום תוספת מן החי.
האם הדוכן מצריך תשתיות מיוחדות?
הדוכן אינו מצריך תשתיות מיוחדות בהשוואה לשאר דוכני המזון.
באמצעות חיבור לתשתיות הבסיסיות הנפרסות באירוע, ניתן להפעיל את הדוכן באופן מלא.
האם תפוחי אדמה אפויים יתאימו לאירוע רשמי?
בהחלט, דוכן תפוחי האדמה האפויים מגיש את תפוחי האדמה שלו ברמה גבוהה וכך מסוגל לשמור על חזות גבוהה ורשמית במידת הצורך.
באיזו עונה כדאי לשלב את הדוכן?
ניתן לשלב את תפוחי האדמה האפויים בכל זמן בשנה ובכל סוג של אירוע.
עם זאת, בחורף ישנה משיכה עזה יותר אל תפוחי האדמה האפויים, מכיוון שהעושר והחום שלהם מכילים ערך מנחם כנגד הטמפרטורות של החורף.