הקרפ מלווה בתוספות עשירות ומעניינות לבחירה כגון:
- בין התוספות המומלצות: שוקולד בלגי למריחה, שוקולד לבן, שוקולד נוטלה, שוקולד "השחר", ריבת חלב, כדורי גלידה במגוון טעמים וקצפת.
- מעל ניתן להוסיף: אגוזים, פצפוצי שוקולד לבן / חלב, מקופלת, פקאן, פירות טריים ועוד.
- גימיק טעים ומיוחד שנותן לאורחים טעם של עוד מאירוע נפלא.
הקרפ הינו כשר – פרווה / חלבי.
הידעת?
הקרפ הצרפתי או "החביתית" בעברית, הומצא כבר בעת העתיקה. אך המתכון העתיק ביותר שנמצא, כתוב באנגלית וקיים מהמאה ה-15.
קרפ צרפתי הוא קינוח מצוין! אבל אל תשאירו את שאר האורחים בלי משהו טעים, מומלץ לשלב עם קינוח נוסף – גלידה / וופל בלגי מומלצים בשילוב עם קרפ צרפתי.